Over Brinks schoenen

Brinks Schoenen, gevestigd sinds 1919 in de Hamburgerstraat, is een gerenommeerde schoenenwinkel die zich kenmerkt door een ruim assortiment voor dames en heren. Een sportieve en innovatieve collectie, samen met deskundigheid, zijn de speerpunten voor onze winkel.

Duurzaamheid

Steeds meer letten wij op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door het gebruik van natuurlijke materialen staan schoenen dicht bij de natuur. Daarom kiezen wij bijvoorbeeld voor papieren draagtassen en schoenen van plantaardig gelooid leer. Plantaardig gelooide leersoorten zijn vrij van schadelijke toevoegingen.

De merken

Door jarenlange ervaring kunt u bij Brinks Schoenen terecht voor de beste schoenencollectie die past bij uw voeten. Wij voeren merken zoals Think!, El Naturalista, Wolky, Rieker, Gabor, Paul Green, Clarks en Remonte. Voor de jongere doelgroep bieden wij ook merken als Palladium, Ca'shott, Dr Martens, Clarks Originals en Teva.

Service

Service is voor ons van groot belang. Ons personeel beschikt over veel ervaring over schoenen en pasvorm. Zij zijn op de hoogte van trends en pasvorm en kunnen u de juiste schoenen adviseren. U kunt bij ons ook telefonisch of per e-mail terecht met opmerkingen, persoonlijk advies of vragen over de collectie.

Voor iedere voet een schoen

Niemand heeft dezelfde voeten. Smalle, brede, een hoge wreef, steunzolen of normale voeten. Voor ieder type voet vinden wij de juiste schoen. Heeft u bijvoorbeeld steunzolen, dan biedt het Nederlandse schoenenmerk Wolky veel mogelijkheden. Zoekt u juist naar een ecologisch merk wat duurzame materialen gebruikt? Dan bieden de merken El Naturalista en Think! veel modellen. 

hamburgerstraat doetinchem hamburgerstraat doetinchem